ENGİN AKTÜRK YAZDI: YAZIK!..

01/03/2019
01
MAR
2019

Konuşulması gereken o kadar çok konu varki. Her hafta bir tane anlatsam sezonda biter ömürde geçer ve her gecen gün artıyor yanlışlar. Her gün bir yenisi daha ekleniyor; genç bir yetenekten bahsedeceğiz; belki biraz üzerine gidilir ve özen gösterilirse Spor Toto 1. Ligine damga vurabilecek çok değişik özellikleri olan bir genç. Çocuk üzerine oynan oyunların farkında bile değil, yaptığı tek şey tesis değiştirmek fakat neden tesis değiştirdiğini bile bilmiyor. Yukarı çık oğlum aşağı in oğlum, hiç çocuğun duygularını düşünen yok. Psikolojisi ile ilgilenen yok, Bir hoca geliyor profesyonel takıma geçiyor, yeni bir hoca geliyor alt yapıya dönüyor

Sebep? Performansımı sizce? Hayır.

           Sebebi onu beğenen ve onun hakkında güzel şeyler hayal edenlerin bazılarına göre yanlış bazılarına göre doğru kişiler olması.

Belki de bir menajerlik oyunu!

Misal; bununla olursan burada kalırsın veya itaat et, rahat et mantığımı?

Kişisel bencillikler nedeni ile zaman kaybediyor çocuk. Para hırsımı sizce? Yoksa gelecek korkusu mu? Menajerler için.

Takım içinde ne kadar futbolcun varsa o kadar güç mü elde edeceksin ileride.

Yoksa uzaktan kumanda ile isteğinize göre başarı veya başarısızlık mı elde edeceksin?

YANLIŞ. HAK var RABBİM  var kimse görmüyor ise rabbim görür unuttun mu bunu? Kul hakkı değil mi? Bu yazık değil mi Bu çocukların da duyguları yok mu? Ailesi yok mu ki safının istediğine göre hareket ediyorsun. Sende futbolcu olmadın mı gençken bir hocan elinden tutmadın mı, arkanda durmadı mı, nasıl gird

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.