EN TECRÜBELİSİ DENİZLİSPOR, EN YENİSİ AFYONSPOR

08/08/2018
08
AĞU
2018

Spor Toto 1. Lig'de şimdiye kadar 33 sezon oynayan Denizlispor bu ligin en tecrübeli ekibi olarak dikkati çekiyor. Afjet Afyonspor ise ilk kez 1. Lig'de mücadele edecek.

Spor Toto 1. Lig'de heyecan Kardemir Karabükspor-Adana Demirspor maçıyla 10 Ağustos'ta başlıyor. Bu haftaki mücadelelerle start alacak olan ligde normal sezonun 19 Mayıs 2019 haftasında bitmesi planlanıyor.

Geçen yıl Süper Lig'e veda eden Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor ve Osmanlıspor'un yanı sıra TFF 2. Lig'den yükselen Afjet Afyonspor, Altay ve Hatayspor ligin yeni ekipleri olarak mücadele edecek.

Ligde bu takımların yanı sıra Adana Demirspor, Adanaspor, Altınordu, Balıkesirspor Baltok, Boluspor, Denizlispor, Eskişehirspor, Gazişehir Gaziantep, Giresunspor, İstanbulspor, Tetiş Yapı Elazığspor ve Ümraniyespor bulunuyor.

İlk iki sırayı alacak takımların doğrudan Süper Lig'e yükseleceği ligde, sezon sonunda 3'üncü ile 6'ncı, 4'üncü ile 5'inci birbirleriyle eleme usulü çift maç yaptıktan sonra rakiplerini eleyenler finalde karşılaşacak ve kazanan Süper Lig'e çıkacak.

Ligde son

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.