EN SONUNDA BAŞKAN SAVAŞ ABAK'TA ÇILDIRDI..

28/09/2023
28
EYL
2023

Göreve geldiği günden bu yana yönetimi ile cansiparene borç ödeyen takımı ayakta tutmaya çalışan, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak en sonunda çıldırdı.

Tamamen yalnız bırakılan artık kimsenin kapısını dahi çalmadığı Boluspor'da başkan Abak son günlerde eski yönetimlerden kalan ve zamanında ödenmediği için yabancı para kuru ile neredeyse 10 katı ödenecek olan borçlar da ortaya çıkınca veryansın etti.

Basın toplantısında kalem kalem hangi borcun hangi yönetimden kaldığını açıklayan Abak “Böyle başkanlığı herkes yapar. Ondan sonra kulüp battı. Batar tabi, kulübün anasını bellemişsiniz. Bu kadar rezillik olur mu? Başkanım ben ne güzel, yöneticiyim ne güzel. Yazıklar olsun” dedi. 

İlk kez bu kadar sert ifadeler kullanan başkan Abak'ın tüm açıklamalarını nefessiz izleyeceksiniz.    

4 yorum yapılmış

  • ayhanbayrampasa 28 Eylül 2023 • 19:45

    baştan sona izledim allah kolaylık versin çok haklısın

  • Levent 28 Eylül 2023 • 21:46

    Bu nasıl iş anlamadım. Kongrede devir teslim yaparken borçlar neden gizleniyor. Adam takmış borcu başkanlığı devredip elini kolunu sallayıp hadi bana eyvallah deyip kaçsın.. En ufak bir sorumluluk yok... Bu borçlardan kulüp değil transferi yapan başkan sorumlu tutulmalı.. Bu kulüpler yasası düzelmedikçe çok kulüp batar..

  • Berat 30 Eylül 2023 • 00:40

    Ne oldu spor yasası çıktı!? Hani başkanlar aldıkları borçla devrettikleri borç arasında ki farktan sorumlu tutulacaklardı..nerde defterdar Bolusporun geçmişten gelen borcunu spor yasasına göre kim denetleyecek..

  • Vdt1414 30 Eylül 2023 • 01:06

    Başkanım valla üzüldüm size,benim yapacağım sadece maça gelmek veya kombine almak bunu da yapacağım..ama gerçekten kuruş paraya tenezzül edildiyse ve yanlışlar yapana kar olarak kaldıysa hem dediğiniz gibi şerefsizlik hemde neyse bende söylemiyorum gerisini...

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.