Emreciksin'in transferi suya düştü

29/12/2011
29
ARA
2011

Bank Asya 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve zirvenin sadece 3 puan gerisinde ilk bölümü tamamlayan Konyaspor, Gökhan Emreciksin ile yeniden anlaşmaya vardı.

Devre arasında sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyla yapılan görüşmelerde sonuca varılırken, Gökhan kendisine sunulan teklifi kabul ederek sezon sonuna kadar Konyaspor’da kaldı.Tecrübeli oyuncuya geçtiğimiz günlerde Boluspor'un talip olduğu belirtilmişti.  

Takımın Belek kampına katılan Gökhan Emreciksin, Konyaspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Süper Lig hedefi doğrultusunda en iyisini yapmak için çalışacağım. Umarım sezon sonunda bu kulübü hak ettiği noktaya taşıyacağız" dedi.

Gökhan transferi çözülürken, sözleşmesi devam eden Hakan Aslantaş ile ise sorun devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan başarılı sağ kanat oyuncusunu kadrosunda tutmak isteyen ancak futbolcunun da Süper Lig’de oynamak isteği karşısında çaresiz kalan yeşil-beyazlı yönetim, talipler arasında en yüksek teklifi veren kulüple anlaşmak istiyor.

Halen Konyaspor ile idmanlara çıkan yetenekli futbolcu, Konyaspor’a en iyi teklifi sunan Karabükspor’a gitmek istemiyor. Bursaspor’un da ısrarla istediği Hakan’ın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Kaynak: Ajansspor

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.