Emre Kılınç iyi ki gönderilmemiş!

18/08/2013
18
AĞU
2013

 Boluspor'da yaz döneminin en çok konuşulan oyuncularından olan ve önce adı Galatasaray daha sonra Gençlerbirliği ile geçen Emre Kılınç ilk maçında lig öncesi taraftarını adeta mest etti. Genç oyuncu golün asistini yaparken, başarılı futbolu ile taraftarın en çok alkışladığı isim oldu.

Boluspor'da yıllar sonra alt yapıdan bir oyuncu a takıma kazandırılırken, Emre ligin ilk maçında sahaya on birde çıktı. Yıldız oyuncu Emrah'ın attığı golde verdiği milimetrelik pasla golde büyük pay sahibi olurken, hem ikili mücadelelerde hem de rakip kaledeki etkili ataklarımızda adeta başrolü oynadı. 88. dakikada yerini Onur'a bırakan Emre sahayı Boluspor taraftarının alkışları ile terk etti.

Emre maçla ilgili şunları söyledi.

 

 

Hocası Ali Beykoz ise maç sonunda Emre ile ilgili soruya ise şöyle cevap verdi.

"4 yıldır Bolu'da Emre konuşuluyor ama 4 maç şans verilmemiştir. Ben hazırlık maçlarında eleştiri olmasına rağmen ondan vazgeçmedim. O bu takımın önemli ve değerli oyuncusudur . Emre her zaman bunu kanıtlayacaktır ve daha da iyi olacaktır"

 

 

 

Ligin ilk maçını kazanmak istiyorduk. Haftayı bay geçeceğimiz için mutlaka 3 puan parolası ile bu karşılaşmaya çıktık. Geçen seneden kalan iç saha fobisini de ayrıca yenmek istiyorduk. Hepsini bir maçla aştık. Bende golün asistini yaptığım için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu galibiyetin devamını getireceğiz. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.