EMİN BAŞKANDAN ŞAMPİYONLARA DESTEK VE ÖĞÜTLER

14/04/2021
14
NİS
2021

Bolu için yaptığı gönüllü çalışmalarla ve “Ahde Vefa” etkinlikleriyle adını sıkça duyuran Bolu Platformu, ‘Ahde Vefa’ projesi kapsamında, bu kez başta Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen olmak üzere, Türkiye Cimnastik Federasyonu bünyesinde uluslararası başarı sağlamış milli sporcu ve antrenörleri ödüllendirdi.

“Bolu Platformu Sanayi ve Ticaret Kurulu” ile “Spor Kurulu”nun ortaklaşa düzenlediği organizasyonda “Bolu Platformu Sanayi ve Ticaret Kurulu” adına ödül veren ve bir konuşma yapan İş İnsanı Boluspor eski başkanı Emin Semercioğlu şampiyon cimnastikçileri başarılarından dolayı tebrik etti. 

Başkan Semercioğlu "Siz başarılı gençlerin biz her zaman yanınızdayız. Size moral lazım, destek lazım. Bunlar olduktan sonra sizler her zaman başarılı olacaksınız biz de sizlerle gurur duyacağız. Biz buna inanıyoruz" dedi. 

Şampiyon sporcuların farklı insanlar olduğunun altını çizen İş İnsanı ve hayırsever Emin Semercioğlu  "Bu farkındalığı sizler çalışarak yarattınız. Ve bu gururu bizlere yaşattınız. Onun için sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Siz çalışın başarılı olun biz her zaman sizlerle birlikte olacağız" dedi. 

Milli sporcular Semercioğlu'nun açıklamalarına alkışlarla teşekkür ettiler. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.