ELİNDEKİ TÜM BOLUSPOR FORMALARINI YARDIM İÇİN SATIYOR

14/02/2023
14
ŞUB
2023

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem ülkemizde büyük yaralar açarken, bu yaraları sarmak üzere bu acıyı en çok bilen illerden Bolu'da seferberlik tüm hızı ile sürüyor. bazı Boluspor taraftarları ve camianın içindeki isimler ellerinde bulunan orjinal Boluspor formalarını açık arttırma ile satarak depremzedeler için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

Kırmızı beyazlı ekibin kadrosunda yer alan bazı futbolcuların formaları açık arttırma ile satışa sunulurken, tribün liderlerinden Yasin Yurdakul, bugüne kadar biriktirdiği tüm formaları satışa çıkardı. 

Yurdakul yaptığı açıklamada "Depremzede ailelerimiz için satılacak formaların satışından elde edilecek gelirler tamamen depremzede aileler için kullanılacak. Formaları Bolu il sınırları için elden eldem teslim edeceğiz. İl dışına ise kargolayacağız. Gelecek olan yardımları Bolu'ya gelen depremzedelerin ihtiyaçları için de kullanacağız" dedi. Satışa sunulan formaların içinde Boluspor'da bir dönem forma giyen Andre Santos, Engin Aktürk, Fatih Gül, Burak Asan, Alp Ergin ve Alexsandar Prijovic gibi bir çok isimin forması büyük rağbet görüyor. 

SADECE YURDAKUL DEĞİL!
Boluspor taraftar liderlerinden Yasin Yurdakul dışında Boluspor camiasında bir çok isim elinde bulunan formaları sosyal medya hesaplarından satarak depremzedeler için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. 

İnstagram'dan yapılan yardım satışı için link için tıklayın...

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.