Efsane kadro şimdi nerede?

07/02/2012
07
ŞUB
2012

2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında başarıya hasret Boluspor’a bambaşka bir heyecan getirdiler. Kırmızı-beyazlı forma ile Süper Lig kapılarına Fatih edasıyla dayandılar… Ancak hedef gelmeyince, onlar gittiler. Boluspor tribünlerinde fırtınalar estiren, taraftarları heyecandan heyecana koşturan o ekibin üyeleri şimdi ne yapıyorlar, formalarını kimler için terletiyorlar, hangi takımların başarısı için kafa yoruyorlar.

 

 

 

Şaka değil… Onlar Boluspor’un 2007-2008 sezonunda İnönü Stadyumu’nda Eskişehirspor  ile oynadığı finalde 20 bin Bolusporlu’yu bir araya getirebilen, tribünlerde fırtınalar estiren, bir yıl sonra da yarı final oynayan tek takım… Gerçi bu fırtına, bu heyecan Süper Lig’i getiremedi Boluspor’a ama, bütün sporseverlerin beyinlerine “efsane” olarak yazıldı. Artık o isimlerin yerlerinde yeller esiyor. Her biri, bir yana dağıldı, ancak hâlâ yeşil sahalarda, yeni takımları adına koşuyor, ter döküyorlar. İşte o isimler ve yeni ekipleri:

 

Teknik Direktör Serhat Güller:

 

2007-2008 sezonunda takımın başına geçen genç teknik direktör, ilk yılında ligi 53 puanla 6’ıncı sırada tamamlayıp play-off’lara katılma hakkı kazandı. İlk maç Ali Sami Yen’de Sakaryaspor’a karşıydı. Normal süresi 2-2 biten maçı penaltı atışlarında 5-3 kazanan Boluspor, büyük bir başarıya imza atıp finale yükseldi ve Eskişehirspor’un rakibi oldu. Ancak, finalde hem siyasete hem de hakem Selçuk Dereli’ye yenilen Boluspor, 8 kişi tamamladığı maçı 2-0 kaybetti. Süper Lig’e yükselen takım Eskişehirspor oldu. Pes etmeyen Serhat Güller, ertesi yıl başarı grafiğini yükseltti. Boluspor, 56 puanla ligi üçüncü tamamladı. Fakat, play-off ilk maçında Karşıyaka’ya penaltılarda yenilerek yine Süper Lig’in kapısından döndü. İkinci hüsrandan sonra Serhat Güller’le yollar ayrıldı. İki yılda Boluspor’a bir final bir de yarı final oynatarak efsane kadronun başında yer alan genç teknik adam, şimdilerde Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Körfezspor’un başında görev yapıyor.

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.