DÜZCESPOR YİNE KAYYIM'A KALDI. STADYUMA GİDEMEYENLERE MESAJIMIZ VAR!

23/11/2023
23
KAS
2023

Sezon başında kongrede aday çıkmayıp Düzcespor 1.kayyıma kalırken ardından kayyım heyeti istifa etti ve 2.kayyım oluşturuldu. Daha sonra bu kayyım süresi de fazla sürmezken Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü tarafından 3.kayyım heyeti oluşturuldu.

Düzcespor cephesinde sular bir türlü durulmazken  Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü elini taşın altına koyup kayyım oluşturarak Düzcespor’un sahaya çıkmasını sağladı. 1.kayyım,2.kayyım derken 3.kayyım heyeti oluşturuldu. Bir türlü maddi krize önlem alamayan Düzcespor’da geçen hafta oyunculara küçük bir ödeme yapıldı. Bu hafta Salı gününe kadar ödeme sözü verilmesine karşı bu parayı bulamayan kayyım heyeti oyunculardan 14 kişinin ilk önce notere gidip alacaklarını noter kanalı istedikleri öğrenildi.

ŞİMDİ NE OLACAK

Düzcespor oyuncuların bir çoğu alacakları için noterden Düzcespor’a  ihbarname çekerken bazı oyuncuların alacakları için başvurusunu son güne bıraktığı öğrenildi.

KURAL NE DİYOR?

Düzcespor oyuncularının alacakları için TFF Düzcespor’a 15 günlük bir zaman vereceği bu zaman içerisinde ödenmeyen borçlar için Düzcespor’a transfer yasağı ardından tüm oyuncuların serbest kalacağı gibi ileriki yıllarda Düzcespor kulübünden faizi ile ücretlerini alacakları öğrenildi. Düzcespor bu zaman içesinde hiçbir transfer yapamayacak.

Kaynak: duzceparantez.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.