"DÜŞSÜN DE KURTULALIM" DİYENLER: O İŞ TAMAM GİBİ

18/03/2023
18
MAR
2023

Önce elinden Gölcük alınarak "merak etmeyin destek veririz" dediğiniz ancak sadece büyük maçlara gelerek sadece şov yaptığınız ama hiç destek vermediğiniz Bolunun Sultanları istediğiniz gibi masrafı az 1. lige doğru gidiyor. Sultanlar liginde 2. sezonu Bolulu sporseverlere çok görenler tarihteki yerlerini almaya başladılar.

İki sezon önce büyük bir başarı ile Bolu'ya şampiyonluk kupasını ve Dünya'nın en zor kadın ligini getiren Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı 1. lige doğru yavaş yavaş yol almaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar son olarak evinde oynadığı maçta Tür Hava Yollarına 3-1 mağlup olarak küme düşmenin en büyük adaylarından biri oldu. 

KADRO MÜHENDİSLİĞİ ENKAZ ALTINDA KALDI

Şu ekonomik şartlarda sporcusu, teknik heyeti ve çalışanın aylardır maaş alamadığı etkililerin yetkililerin kapısını dahi açmadığı Bolunun Sultanları bu sezon oynadığı 20 maçtan sadece ikisini kazanabildi. Sezon başında başarısız kadro yapılanması ve devre arası yapılan takviyeleri dahil hiç birinin tutmadığı Bolu Belediyespor ile birlikte geçen sezon yaşanan voleybol coşkusu yavaş yavaş yerini alt liglere doğru  bırakmaya devam ediyor.  

"DÜŞSE DE KURTULSAK" DİYENLER BAŞARDI

Son olarak evinde oynadığı maçta boş tribünlere ve bom boş protokole oynayan Bolunun Sultanları 15-25, 25-14, 22-25, 12-25'lik setlerle yine mağlup oldu. El birliği ile takımı 1. lige uğurlayan yerkililer "Düşse de kurtulsak" diyerek amaçalrına yavaş yavaş ulaşıyorlar. 

Ekibimiz 8 puanla ligde sondan ikinci sırada yer alıyor.        

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.