Düşme hattında ince hesaplar... (ÖZEL HABER)

08/04/2014
08
NİS
2014

PTT 1. ligde son haftalara girilirken Boluspor'un da içinde bulunduğu düşme hattı oldukça ateşli. Takımlar ince hesaplara başlarken, 39-40 puanı toplamayı hedefleyen takımlar son 4'de yer almamak istiyor. 

Ligde Kahramanmaraşspor düşmesi kesinleşen ilk takım olurken, diğer 7 takım diğer 3 takım olmamak için son 4 haftada en iyi snuçları almayı hedefliyor. Boluspor'la birlikte Bucaspor, Adanaspor, Gaziantep BŞB, Fethiyespor, 1461 Trabzon ve Tavşanlı Linyitspor'un mücadelesi son haftalara damga vuracak.

35. hafta girilirken, düşme hattının en rahat takımlarından 12. sıradaki Bucaspor 39, 13. sıradaki Adanaspor 36, 14. sıradaki Gaziantep BŞB 35, 15. sıradaki Boluspor 34, 16. sıradaki Fethiyespor 32, 17. sıradaki 1461 Trabzon 31 ve 18. sıradaki Tavşanlı Linyitspor 31 puanda.  Bu takımlardan sadece Adanaspor'un bir maç fazlalığı bulunuyor.

40 puanı toplayan takımın ligde kalabileceği hesaplanırken, alınan skorlara göre bu puanın 39'a da düşebileceği belirtildi. Boluspor bu hafta ligde büyük ölçüde ilk ikiyi garantileyen İstanbul BŞB'ye konuk olacak. 34 puanlı ekibimiz daha sonra evinde kendisi gibi düşme potası içinde yer alanTavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak. Sonraki hafta Fethiye'ye konuk olacak olan Boluspor belki de sezonun son maçında sahasında Denizli ile hayati bir maça çıkacak.

İşte ligde düşme potasında yer alan takımların kalan maçları ve son puan durumu;

 

 

 

Haber: Tahir Çetin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.