DÖVİZ KURU HAREKETLİLİĞİ VE ENFLASYON BOLUSPOR'U VURDU

21/06/2023
21
HAZ
2023

Yaklaşık 60 milyon gibi bir borçla geçtiğimiz sezona başlayan ve gelen icralar ile mahkeme dosyalarından başını kaldıramayan Boluspor'da ekonomik sıkıntılar döviz kurundaki artış ve enflasyonla zirve yaptı. Kırmızı beyazlı yönetim şu ara kılı kırk yararak kaynak arayışını sürdürürken, piyasanın da yerine oturmasını bekliyor.

Kurulduğu günden bu yana ekonomik olarak en sıkıntılı dönemini geçiren Boluspor şehrinde ilgisizliği ile adeta yalnızlığa terk edildi. Her şeye rağmen 58 yıllık kulübü ayakta tutmaya hatta yine de hedefe odaklamaya çalışan Başkan Savaş Abak ve ekibi bir taraftan bugün 80 milyonu bulan borçla idare etmeye çalışırken, diğer taraftan yeni sezonun da kadrosunu kurmaya çalışıyor. Asgari ücret artışı ile birlikte 70'den fazla çalışanına yüzde 34'den fazla artan personel gideri bir taraftan, dövizdeki artış, artan maliyetler kulübün iyice elini kolunu bağladı.

KULÜPTE GÜN BOYU MESAİ

Günün büyük bölümünü kulüpte toplantı yaparak geçiren kırmızı beyazlılar mevcut ekonomik şartlarda Boluspor'un yeni sezona nasıl hazırlanacağını en detaylı olarak programlamaya devam ediyorlar.  

3 yorum yapılmış

  • yuksel 21 Haziran 2023 • 18:24

    akıllı clup döviz üzerinden anlaşma yapmaz...hele bu devirde..anlaşmada maç başı-prim yada yarı para yarı maç başı olmalı..yabancıda işine geliyorsa gelmiyorsa bizim yerliler hiç olmazsa TL. ye oynar...gerçi şe sokmakimdi kimse TL yi cebine sokmak istemiyor...her gün biraz daha değer kaybederek altlara iniyor..afgan-rusya-ukrayna-gürcistan-bulgaristan parasından dahada aşaya düştü...

  • yuksel 21 Haziran 2023 • 19:10

    Naby iyi 10-15 veya taha fazlaya bir kek bulda sat baride para kazansın...irsin kasaya..

  • DenizlidenRAMAZANASLAN 22 Haziran 2023 • 08:01

    Hem 80 milyon borç var diyorsunuz hemde formaları bile dışarıdan alıyorsunuz o formalara kaç dolar ödenecek Türkiye de ve Denizli de o formaları yapacak şirketimi yok

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.