DOLUDİZGİN YOLA DEVAM

07/11/2016
07
KAS
2016

TB2L’de mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, ligin 3.haftasında deplasmanda Melikgazi Belediye ile karşı karşıya geldi. İlk iki maçını kazanarak rakiplerinin korkulu rüyası olan Bolu’nun Dev Adamları hafta sonu oynadığı Melikgazi Belediye maçını da 79-68 kazanarak 3’te 3 yaptı.

Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı Adanaspor maçını son saniye basketleri ile kazanan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı ligin 3.haftasında deplasmanda Melikgazi Belediye takımı ile karşı karşıya geldi. Kayseri Atatürk Spor Salonunda Pazar günü oynanan maça hızlı ve kontrollü başlayan Bolunun dev adamları, pota altından ve dış şutlardan kazandığı sayılarla öne geçerken, ev sahibi takım oyunda dengeyi kurarak arka arkaya attığı basketlerle skoru eşitledi 9-9. Maçın 1.periyodunu 17-14 geride kapatan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, karşılaşmanın ikinci periyodunu da sayı farkla geride kapattı ve devre arasına 35-34 geride girdi. Karşılaşmanın 3.periyoduna etkili başlayan ve arkadaki 1 sayılık farkı kapatarak Mehmet Şen ve Soner Şahin’in basketleri ile farkı açmaya çalışan Bolunun dev adamları 3 periyodu 58-47 önde girdi. Maçın son periyodu olan 4 periyotta istediği oyunu oynayan ve rakibine pota altında sayı vermemeye çalışan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız bu periyodu da 79-68 önde tamamlayarak salondan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız ligin 4.haftasında 12 Kasım Cumartesi günü saat 17:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda grup lideri Antalyaspor Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. 

<

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.