DİYECEK ÇOK ŞEY VARDA! BİZ MAÇI DA YAZDIK...

15/10/2023
15
EKİ
2023

Geçtiğimiz yıl Sultanlar Liginden düşen ve bu sezonda 1. ligine son anda 8 sporcusu ile katılabilen Bolu Belediyespor 2. maçında İBA Kimya TED Ankara Kolejliler'e evinde 3-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar setleri 16-25, 18-25 ve 22-25 kaybetti.

Lige bir kaç gün kala yapılan takım ile hazırlık kampı ve antrenman yapamadan maçlara çıkan kırmızı beyazlılar ligin ikinci maçında evinde İBA Kimya TED Ankara Kolejliler'i konuk etti. Az da olsa seyirci desteği ile maça başlayan ekibimiz son set dışında oyunda tutunamadı ve henüz hazır olmadığını bir kez daha ortaya koydu.

KULÜBELER 6'YA 1'Dİ

Bu sezon sadece ligde kalmak hedefi ile son haftada kurulan kırmızı beyazlıların kadrosunda sadece 8 oyuncu bulunuyor.  Konuk ekip İBA Kimya TED Ankara Kolejliler'in yedek kulübesinde 6 oyuncu hem takımlarını desteklerken hem de oyuna hamle için sıra beklediler. Ekibimizin yedek kulübesinde sadece 1 oyuncu oyuna girmek için hocasının tek hamle şansı idi. 

İLİMİZDE SPORUN SON DURUMU

Önce erkek hentbol takımı sonra kadın hentbol takımlarını kapatan Bolu, voleybolda da son demlerini yaşarken, bir kaç kişinin çabasıda yeterli gelmeyince ilimizde sporun son hali içler acısı işte bu dedirtti. Koltuk derdinden bu işlere zaman vakit harcayamayan yerel yönetimler ise artık ne stadyumlara ne de salonlara gelebiliyorlar.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.