"ZİRVE DİŞ" YİNE SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

12/05/2024
12
MAY
2024

Bolu Amatör Küme'de şampiyon olarak Geredespor ile baraj maçı oynayacak olan GLS Grup Aladağspor'a Zirve Diş'ten destek geldi. Spora verdiği destek ile bilinen Bolu Zirve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği iki sezondur GLS Grup Aladağspor ile sponsorluk anlaşması yapıyor.

Akay Kardeşler Bolu 1. Amatör Küme'de 2023-2024 sezonunu namağlup şampiyon olarak bitiren GLS Grup Aladağspor  Mayıs ayı içinde oynanacak olan Baraj maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi beyazlılara desteklerde sürerken Bolu Zirve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği her dönem olduğu gibi sponsoru olduğu mavi beyazlıları yine yalnız bırakmadı. Bolu Zirve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Aladağspor heyetini kabul ederken, yine destek söz verdi. 

Spora ve sporcuya verdiği desteğin yanı sıra sosyal aktivitelerde önemli söz sahibi olan Bolu Zirve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin sahipleri  Dt. Ömür Kaya ve Dt. Samet Bulut'a teşekkür eden Aladağspor yönetimi "Verilen destekler spora ve kulüplerimize büyük katkı sağlıyor. Biz spor yöneticilerinin çalışma gençlere spor yaptırma şevkini arttırıyor. Samet ve Ömür hocalarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdiler.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.