Dimitrov bir umut, İskender çok zor

20/09/2013
20
EYL
2013

Sakatlıkları nedeniyle zorlu Balıkesirspor maçında forma giyemeyen Dimirtov ve İskender dün sabah yapılan antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yarın sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçında İskender’in forma giymesi zor gözükürken, Dimitrov’un durumu ise maç saati belli olacağı öğrenildi.  

 

1461 Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve zorlu Balıkesirspor maçında oynamayan Nikolay Dimitrov ve İskender Alın dün sabah Boluspor tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlıkları nedeniyle Balıkesirspor maçına götürülmeyen ve Bolu’da tedavilerine devam edilen İskender Alın ve Nikolay Dimitrov’un yarın oynayacağımız Samsunspor maçında forma giyebilmeleri için kulüp masörleri tüm mesailerini bu oyunculara ayırdığı öğrenildi.

 

İSKENDER İMKÂNSIZ, DİMİTROV BELKİ

 

Yarın sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçında İskender Alın’ın forma giyme şansının düşük olduğu belirtilirken, Balıkesirpor maçına götürülmeyerek dinlendirilen Nikolay Dimitrov’un bu karşılaşmada forma giyme şansının %50 olduğu belirtildi. Sol ayak arka adalesindeki zorlanmadan dolayı Balıkesirspor maçında forma giyemeyen Dimitrov’un dün öğleden sonra MR çekildiği ve MR sonucuna göre Samsunspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.