DİKKATLERDEN KAÇMASIN! ALT YAPIDAN 4 OYUNCU

12/09/2022
12
EYL
2022

Boluspor ligde son oynadığı Göztepe maçında alt yapısından yetişen 3 oyuncuya şans verdi.

Kırmızı beyazlı ekipte Emre Kılınç ve Cengiz Umut Meraş'tan sonra alt yapıdan oyuncu çıkmadığı zaman zaman tartışmalara neden olurken, genç oyunculara verdiği önemle bilinen Boluspor, Sait hoca ile birlikte yeniden alt yapı oyuncularına da yönelmeye başladı. Yapılan transferlerle kadrosunu oldukça güçlendiren kırmızı beyazlılar, son oynadığı kritik Göztepe maçına alt yapısında yetiştirdiği 3 oyuncu ile başladı. 

ARDA İLE GÖZTEPE MAÇINDA 4 ALT YAPI OYUNCUSU

Boluspor bu mücadele de 'ye ilk onbirde şans verirken, oyuna sonradan  giren Arda Köksal ile birlikte alt yapınında henüz bitmediğini gösterdi. Yeni dönemde alt yapıda farklı işlere imza atacaklarını belirten Boluspor'un gelecek yılları daha sağlam planladığı bu sayıları daha da arttıracağı belirtildi.  

SAİT HOCANIN GÖZÜNE GİRMEYİ BAŞARDILAR.

Ligdeki ilk 4 maçtada forma şansı yakalayan bu oyuncular artan performansları ile Sait hocanında gözüne girmeyi başardılar. Kadroda yer alan diğer alt yapı oyunculaırnında iştahını kabartmayı başaran Furkan Demir, Burak Asan, Naby Youssouf Oulare ve Arda Köksal gelecek haftalardaki forma yarışında şimdiden öne geçmeyi başardılar.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.