DEVRE ARASININ BÜYÜK VE GİZLİ OPERASYONLARI TUTMADI

19/05/2024
19
MAY
2024

Boluspor'un devre arası transferlerinden Daniel Avramovski haricinde hiç biri takıma katkı sağlayamadı. Bunlardan Sırp oyuncu Petar Gigic ile birlikte diğer 7 transfer tam bir hayal kırıklığı oldu.

Boluspor ilk yarıyı her şeye rağmen iyi bir noktada bitirirken, sezon başı yapılan transfer hataları devre arasında da devam etti. Ekibimiz 8 oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katarken, bu oyunculardan sadece Daniel Avramovski işe yaradı. Diğer 7 oyuncudan beklediği hiçbir verimi alamayan kırmızı beyazlılar, neredeyse giden oyuncuları resmen mumla aradı. 

BÜYÜK VE GİZLİ OPERASYONLAR

Kırmızı beyazlılar 8 oyuncuya ocak ayı transfer döneminde imzalatırken, bunlardan sadece Daniel Avramovski bu transfer döneminde nokta atışı oldu. Boluspor bu oyuncunun dışında büyük ve gizli operasyon adı verilen çalışma ile Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Vüsal Isgandarli, İshak Karaoğul, Hüsamettin Yener, Jefferson Nogueira Junior ve Peter Gigic ile ara transferde imzalamıştı. Bu isimlerden Sırp oyuncu Petar Gigic gol sorununu çözmek için “çilek transferi” olarak lanse edilse de Gigic apar topar gönderilen Bettaieb'i bile mumla arattı. Sırp oyuncu yarım devrede 12 maçta hiç gol kaydedemedi sadece 2 asist yaptı.

Bu oyuncunu dışında diğer transferlerde beklenen katkıyı sağlayamadı. 

​ 

 

6 yorum yapılmış

  • YEFE 19 Mayıs 2024 • 20:03

    Yalçın hocanın taktiğinde hiçbir forvet gol atamaz ve Yalçın hocanın takımına gelmek istemez. 7 forvet geçti elinden adamlara yazık. Kariyerlerine golsüz bir sezon yazıldı. Hepside mi kötü oyuncuydu.

  • NezihErkan 20 Mayıs 2024 • 10:45

    Büyük ve gizli? Sekizde kaç işe yaradı? Gizli olması anlaşıldı.

  • MT 20 Mayıs 2024 • 14:35

    Bodrum maçı. Tek maç! Adam bu maçı bile, tamamen defans ve deplasmandan 1 puan getirme amacında gibi oynatıyor. Dakika 70'lerde bizim kaleci vakit geçiriyor. Forvet taç kullanıyor. Posmac bile kanat oyuncularından daha çok ileri çıktı. Neyse, Naby satılıp para kazanılmalı. Posmac, Daniel, Onur, Oğuz şartlar ne olursa olsun tutulmalı. Erdem Özgenç'e teklif götürülmeli geç olmadan. Ligde oynamış bilinen(!) forvet ve kanat oyuncuları alınmalı.

  • GeredeAnkara 20 Mayıs 2024 • 15:26

    İşe yaramadı diyorsunuz ama 2.yarı maçları puanlama yapıldığında Boluspor 3.mü ne. Ligin ilk yarısında rezalettik. Bu transferler bizi küme düşmekten kurtardı. Üstüne bir de playoff oynadık. Beğenmediğiniz 3 lü defanslı oyun sayesinde yüksek bütçeli takımları kitleyip, galibiyetler aldık. Bu takımın ligin en düşük bütçelerinden biriyle kurulmasına rağmen 2.yarı çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Eleştirilerinizi düzgün yapın lütfen.

  • ramazan 20 Mayıs 2024 • 21:22

    geçmiş geçmişde kaldı artık yeni sezona yeni umutlarla başlamak lazım başkan ve yönetime güvenip kaliteli oyuncu ve hocalarla başlamak umudu ile ne diyelim

  • HilmiCemYlmaz 26 Mayıs 2024 • 10:54

    Başkan bırakıyor biran önce yeni yönetim sahip çıkmalı takım ozellesmeli yoksa para yok but e kısıtlı bu ligden düşeriz.Giztepe Kasımpaşa modeli olmalı,stad yenilenmeli yeni transfer ile hedefe ulaşalım.Satin klubu çare budur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.