Devre arası alındı, ilk kez MİY'e karşı 15 dakika oynadı

16/03/2014
16
MAR
2014

Devre arasında Gençlerbirliği’nden transfer edilen 18 yaşındaki golcü Atabey Çiçek, tam 10 hafta sonra formayla tanıştı. 15 dakika sahada kalan Atabey’in tecrübesizliği dikkat çekerken, hava toplarındaki hakimiyeti göze çarptı. 

Sezon başından bu yana evlere şenlik transferler yapan eski ve yeni yönetim, devre arasında Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nden 18 yaşındaki forvet oyuncusu Atabey Çiçek’i kadrosuna kattı. Ancak haftalarca 18 kişilik kadroya dahi giremeyen Atabey, ilk kez Mersin İdman Yurdu maçında kırmızı beyazlı formayla tanıştı. Engin Korukır, 10 haftadır eleştirilen genç golcüyü Cemil’in yerine 75’te sahaya sürdü.  

ZAYIF KALDI 

Gol yollarında İskender Alın ile birlikte skor üretmeye çalışan Çiçek, tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Ayağına gelen toplarda heyecan yapınca başarısız bir grafik çizen genç oyuncu, hava toplarındaki hakimiyetiyle ise dikkat çekti. 10 hafta sonra Mersin İdman Yurdu gibi tecrübeli bir takıma karşı sahaya sürülen Atabey, bekleneni veremedi. Ancak geleceğe dair olumlu sinyaller verdi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.