Dev maçın heyecanı büyüyor. İşte gelişmeler...

21/03/2012
21
MAR
2012

 

Tam 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya gelecek olan Boluspor ve Beşiktaş maçı öncesi iki ekip son hazırlıklarını bugün tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacaklar. En son Bolu Atatürk Stadyumunda 02 Mayıs 1992 yılında karşı karşıya gelen iki ekibin karşılaşması golsüz sona ermişti.
 

Son çalışmalar bugün yapılacak

Boluspor son çalışmasını bugün öğle saatlerinde yaptıktan sonra tesislerde kampa girecek. Beşiktaş ise İstanbul'da öğleden sonra yapacağı taktik idmanı ile akşam saatlerinde Bolu'da bir otelde kampa girecek. 

Biletler satışa çıkıyor

Bu karşılaşmanın biletleri yine bugün 13:00’den itibaren Bstore’den ve yanındaki gişeden satışa sunulacak. Bilet fiyatları Kale arkası Tribünü 50 TL, Maraton Tribünü 50 TL, Kapalı Tribün 50 TL, Numaralı Tribün 100 TL olarak belirlenmiştir. Sezon başında kombine alarak Boluspor’un lig maçlarını takip eden taraftarımızn elindeki kombineler bu maçta geçerli olacak.
 
Karşılaşmaya ilgi oldukça fazla
 
Erciyespor maçı sonrası kulüp tarafından bilet fiyatlarının ve satış zamanının belirlenmesinden sonra çok sayıda futbolsever bu maç için kulüp telefonlarını adeta kilitlediler. Bilet satışından önce bilet telaşına düşen futbolseverler Boluspor kulübünü sürekli telefonla arayarak bilet arayışlarını sürdürdüler.
 
Boluspor Kartal’ı 8 kez mağlup etti
 
1970 yılında başlayan rekabette Boluspor ile Beşiktaş 43 kez karşı karşıya gelirken, bu rekabette kırmızı beyazlılar 8 kez galip geldi. Bu karşılaşmalarda siyah beyazlı ekip 20 kez galip gelirken, 15 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı.
 
 
Maça basının ilgisi çok büyük
 
Yıllar sonra yeniden karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi öncesi ulusal basın mensupları da karşılaşmaya oldukça ilgi gösteriyor. İstanbul’dan çok sayıda basın mensubu maç için TSYD il temsilciliğinden akredite talebinde bulunurken, yerel basın mensupları ile birlikte basın için ayrılan bölümün tamamen dolması bekleniyor.
 
Başkan ve hoca iddialı ama…
 

Maça saatler kala Boluspor’da başkan Necip Çarıkcı ve teknik direktör Bahri Kaya yaptıkları açıklamalarla iddialı olduğumuzu ortaya koydular. İkili yaptıkları açıklamada Beşiktaş maçından umutlu olduklarını belirtirken, bu sezon en büyük hedeflerinin lig olduğunun da altını çizdiler. Pazar günü oynanacak olan Tavşanlı Linyitspor maçının daha önemli olduğunu belirten Başkan Çarıkcı ve teknik direktör Bahri Kaya her şeye rağmen Boluspor’un her maçta olduğu gibi bu maçta da favori olduğunu belirttiler.      

Carvalhal kayıp istemiyor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.