Dev adamlar kendine geldi...

16/05/2013
16
MAY
2013

TB3L Final Grubu karşılaşmaları 2. maçında bugün İTÜ ile karşılaşan Boluspor Basketbol Takımı rakibini 73-68 mağlup etti. Maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde bulunduran kırmızı beyazlı ekip, aldığı galibiyetle 2. Lig için önemli bir avantaj elde etti.

Kuşadası Uğur İnan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Boluspor Basketbol Takımı, İTÜ karşısına Levent, Ferit, Ramazan, Kağan, Mehmet beşi ile çıktı.

İlk periyotta farkı açtık

Karşılaşmanın ilk 3 dakikası karşılıklı atılan basketlerle geçti. Kırmızı beyazlılar bu çeyrekte Ferit Deniz ve Levent Altan ile pota altında sayılar bularak 10-8 öne geçti. Bu periyotta Mehmet Şen 3 sayılık atışı sayıya çevirince maçtaki en büyük fark ortaya çıkarken durum 13-8 oldu. Özellikle pota altında çok iyi hücum yapan kırmızı beyazlılar, uzun süre İTÜ’ye sayı şansı tanımadı. Dev adamlar ilk çeyreğin son 3 dakikasına 17-8 önde girerken, kırmızı beyazlılar karşılaşmanın ilk çeyreğini 21-11 önde geçen taraf oldu.

Ramazan’ın 3’lükleriyle devreyi önde kapattık

Kırmızı beyazlılar ikinci çeyrekte daha kontrollü bir oyun anlayışıyla çıktı. Bu periyotta Cahit ile sayılar bulan kırmızı beyazlılar aradaki farkı korudu. Bu çeyrekte alan savunmasına devam eden kırmızı beyazlılar oyundaki üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Çeyreğin sonlarına doğru iki hücumdan boş dönen kırmızı beyazlılar potasında iki tane 3’lük gördü. İTÜ skoru 5 sayıya indirerek durumu 28-23 yaptı. 2’inci çeyreğin son 3 dakikasına girildiğinde sahneye Ramazan Öksüz çıktı. Kırmızı beyazlı oyuncu attığı 3 sayılık basketlerle farkın kapanmasını önleyen isim oldu. Dev adamlar mücadelenin ilk yarısını 37-33 önde kapatan taraf oldu.

İTÜ öne geçti

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.