DEV ADAMLAR İNEGÖL’DE GÜLDÜ! 57-48

30/11/2016
30
KAS
2016

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız ligin 6. hafta karşılaşmasında konuk olduğu İnegöl Belediye takımını 57-48 mağlup etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada tecrübeli oyuncumuz Mehmet Şen sakatlanarak oyundan çıktı.

Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı FMV Işıkspor maçında aldığı yenilgi ile hafta içi yaptığı çalışmalarla İnegöl Belediye maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, 4 periyot sonunda salondan 57-48 galip ayrılan taraf oldu. Maça iyi başlayan Bolun dev adamları ilk 2 dakikalık bölümde sayı yemedi ve bulduğu sayılar ile 5-0 öne geçti. Periyot boyunca üstünlüğünü koruyan Bolu Belediyespor Boluspor ilk periyodu 17 sayı fark ile 21-4 önde kapatırken, potasında gördüğü sadece 4 sayı ile savunma performansının üst düzey olduğunu gösterdi. İkinci periyotta farkı kapatan İnegöl, devre sonunda 27-22’lik skorla Boluspor lehine tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi kısa sürede farkı kapattı ve skoru eşitledi. Bolu Belediyespor Boluspor Takımımızın deneyimli oyuncusu İsmail Çevik periyodun bitimine bir dakika kala 11 sayı ile sahada çift hanelere çıkan ilk oyuncu oldu. Periyodu Osman Sarısoy’un sayısı ile kapatan İnegöl farkı 1 sayıya indirirken skoru ise 38-39’a getirdi.

Maçın sonucunu belirleyecek olan son periyoda iyi başlayan dev adamlar bulduğu sayı ile farkı tekrar 4 sayıya çıkardı. Maçın sonunda Bolu Belediyespor Boluspor bulduğu sayılarla ile farkı 9 sayıya çıkartırken skoru ise 48-57 yaptı ve sahadan galibiyet ile ayrılan ekip oldu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.