DEPREMZEDELER İÇİN OYNANAN DOSTLUK MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI

23/02/2023
23
ŞUB
2023

Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında depremzedeler için oynanan dostluk maçını Sakaryaspor 2-0 kazandı. Dostluk görüntüleriyle başlayan maçta sahaya giren bir Sakaryaspor taraftarının Kocaelispor taraftarına açtığı atkı tansiyonu yükseltti.

Geliri depremzedelere bağışlanacak maçtan önce iki camianın hem yöneticileri, hem taraftarları hem de futbolcuları birbirlerine sevgi gösterilerinde bulundu. Maçtan önce ise deprem afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kuranı Kerim okundu. Tribünlerde ise siyah kartonlarda depremde hasar gören şehirlerimizin isimleri yazılıydı. Şehirlerin plaka kodlarının geldiği dakikalarda ise şehirlerin ismi anons edildi tribünler hep birlikte burada diye bağırdı. Tribünler maçtan önce iki takım oyuncularını tribüne birlikte çağırdı.

Maçın 4 dakika 17. saniyesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere atkılar tribüne atıldı. Toplanan atkılar, deprem bölgesine gönderilmek üzere yola çıktı. O anlar, renkli görüntülere sahne oldu.

2 KİŞİ TÜM TRİBÜNLERİ KARIŞTIRDI

Kocaelispor - Sakaryaspor maçının ilk yarısında Sakaryaspor tribününde gerginlik yaşandı. Tribünde 2 taraftarın tartışmayla başlayan olay, bir süre sonra arbedeye dönüştü. Çevik kuvvet ekipleri tribüne giderek müdahalede bulundu. Bu kez taraftarlar ile çevik kuvvet arasında tartışma yaşandı. Birkaç kişi polis ekipleri tarafından tribünden alınıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Kısa süren gerginlik daha sonra normale döndü. Ancak bir Sakaryalı taraftarın Kocaelispor tribünleri önüne gelip, Tatanga atkısı açması sonrası, 4-5 Kocaelispor taraftarının sahaya inmesi, hoş görüntüler oluşturmadı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER TIKLAYIN İZLEYİN

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.