Deplasman büyüsü de bitti. (2-0)

06/04/2013
06
NİS
2013

Ligde bu sezon deplasmanda iyi sonuçlar almasına karşın iç saha mağlubiyetleri ile her geçen hafta zirveden adım adım geriye düşen Boluspor bu sefer Manisa deplasmanından da puan çıkaramadı. Kırmızı beyazlılar son 10 dakikada kalesinde gördüğü iki golle haftayı yine puansız kapattı.

PTT 1. ligde 6. sezonunu geçiren Boluspor bu altı yılda en kötü sezonunu geçirirken, her geçen hafta zirveden kopmaya devam ediyor. İç saha maçlarında adeta kabus yaşayan ekibimiz deplasman maçları ile ayakta durmaya çalışsa da bu hafta bu büyüsü de bozuldu. Geçen hafta Karşıyaka mağlubiyetini ardından gözlerini bu maça çeviren ekibimiz ligin güçlü ekibi Manisaspor karşısında sahada hiç bir varlık gösteremeyince son 10 dakikada kalesinde gördüğü iki golle mağlup oldu. 

Bırak golü pozisyon yok!

Sezon başından bu yana arzulu istekli bir futbol ortaya koyamayan Boluspor Manisaspor karşısında adeta sahada yok oldu. Ev sahibi ekip 90 dakikanın tamamında bir çok pozisyona girmeyi başarırken, karşılaşmada Boluspor'un defans oyuncuları topa en çok müdahale eden isimler oldular. Ekibimiz neredeyse hiç pozisyona giremezken, oyun anlamında sahaya bir şey koyamadı. 

Manisa son 10 dakikada işi bitirdi
 

 

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk devresi golsüz tamamlanırken, 80'de sahneye çıkan Maciej Iwanski dengeyi bozdu. Polonyalı futbolcu uzaktan attığı şık golle Manisaspor'a 1-0'lık üstünlüğü getirirken, Kahe 90'da attığı golle skoru belirledi: 2-0
 
Puanını 49'a çıkaran Ege ekibi üç maç aradan sonra galibiyet hasretini dindirdi. 40 puanda kalan Boluspor ise üst üste ikinci yenilgisini alırken, deplasmanda iki maç sonra kaybetti.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.