Cüneyt hocanın talebeleri liderlik koltuğuna yerleşti

13/10/2013
13
EKİ
2013

Boluspor A2 takımı sahasında 5’inci hafta karşılaşmasında Balıkesirspor’u konuk etti. Arka arkaya alınan iki galibiyetin morali ile maça çıkan Boluspor, Balıkesirspor’u 4-0 gibi skorla geçip liderlik koltuğuna oturdu.

Sahasında Balıkesirpsor ile karşılaşan Boluspor A2 takımı rakibi karşısında farka koştu. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koyarken, Boluspor ilk yarı biterken istediği gole 44’ncü dakikada Fahri ile kavuştu ve soyunma odasına 1-0 önde gitti.


Boluspor ikinci yarıya önde olmanın avantajı ile oyuna başlarken kontrolü futbolu ile oyunu ortada tutup ikinci golüne de duran toptan ceza sahasına atılan faul atışı ile kavuştu. Mert Catan kafa ile topu Balıkesirspor ağlarına gönderdi. Karşılaşmada 2-0’a getiren kırmızı beyazlılar 67’nci dakikada Muhammet Enes farkı 3-0 getirdi. Üçüncü golü kazandıran Muhammet Enes maçta ikinci takımına da 4’ncü golünü kazandırarak maçı 4-0’a getirdi. Farkı bulan Boluspor karşılaşmayı bu skorla kazanırken liderlik koltuğuna da oturmuş oldu.

BOLUSPOR:  İlhan, Gökhan, Cengiz Umut, Ahmet Anıl, Bilal, Fahri Eren, Ömer, Emrullah, Muhammet Enes, ,Mert, Kemal.

BALIKESİRSPOR: Muhamet, Selcuk, Mustafa, Uğur, Emre, Kartal, Hilmican, Burak Enes, Cihat, Hüseyin


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.