Çotanaklarda işler her gün kötüye gidiyor

17/01/2012
17
OCA
2012

Bu hafta pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Giresunspor'da sorunlar bitmek bilmiyor. Spor28.com'un haberine göre Çotanaklarda tecrübeli oyuncular Volkan Koçaloğlu, Ömer Hacısalihoğlu ve Mesut Çaytemel  idmana çıkmadıkları belirtildi. Haberde bu 3 oyuncunun ödenmeyen paraları nedeniyle idmanda yer almadıkları iletildi. 

 

İşte o haber;


Yeşil beyazlı ekip pazar günü oynanacak olan maçın hazırlıklarına bugün tesislerde yaptığı antrenmanla başladı.

Yönetim Kurulu’nun ödeme sözünü yerine getirmemesi iddiası üzerine Mesut, Volkan ve Ömer antrenmana çıkmadılar. Bu oyuncuların sakatlığının olduğu söylense de asıl sorunun ‘para krizi’ olduğu öğrenildi…

İŞTE DETAYLAR

Sakaryaspor maçını kaybederek moral motivasyon açısında dibe çöken Giresunspor’da deplasmanda oynanılacak Boluspor müsabakasının hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla başlanıldı.

Kar yağışı ve aşırı soğukta Tesislerde yapılan ve 11.30’da başlayan antrenman bir hayli sorunlu start aldı. Önce Atatürk Stadından yapılacağı açıklanan antrenman son anda tesislerde alınırken, birkaç oyuncu çalışmaya dahil olmadı.

YÖNETİM SÖZ VERDİ AMA..

Ferhat Abidinoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nun Antalya’daki kamp esnasında ödeme sözünde bulunduğu iddia edilen bazı futbolcular antrenmana çıkmadılar.

Yönetim Kurulu’nun kendilerine verdiği sözü yerine getirmemesi iddiası üzerine Volkan Koçaloğlu, Ömer Hacısalihoğlu ve Mesut Çaytemel çalışmaya dahil olmadılar. Teknik heyet ve sağlık ekibi bu oyuncuların hafif sakatlıkları nedeniyle idmana çıkmadığını dile getirse de bu futbolcuların yönetimin kendilerine verdiği sözü yerine getirmediği için çalışmaya dahil olmadıkları öğrenildi.

SAVAŞA ÇIKYORUZ KOMUTAN YOK!

Giresunpor’un ligde kalma mücadelesini devam ettirebilmesi için kalan 17 maçın her birine üst düzey hazırlanması gerekiyor. Ancak bunun için de en başta Yönetim Kurulu vecibesini yerine getirmesi ve buna paralel olarak da futbolcuların kafalarında para sorunu olmadan çalışmalara dahil olması gerekmektedir. Aksi taktirde Giresunspor savaşta komutansız kalırsa hiç şüphesiz cephede büyük yaralar alabiliriz…

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.