Çotanaklar Bolu'ya galibiyete geliyorlar

20/01/2012
20
OCA
2012

Kaya, "Giresunspor, Boluspor maçından puanla şehre dönecektir"

Hafta sonu deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Giresunspor teknik direktörü Bahri Kaya, önceki gün idarecilerle yaptığı toplantının detaylarını verdi. Kaya, “Eksikliklerin giderilmesi için yönetim kurulumuzun çabasını gördüm. Önceki gün toplantılar yaptık. Transfer tahtasının Boluspor maçına kadar açmak için çabaları var” dedi.

‘KULAĞIMIZ İSTANBUL’DA’

Kaya, kulaklarının İstanbul’dan gelecek mutlu haberde olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Transfer yapabilme iznimizi alamazsak malum kadromuzun sıkıntılarını herkes biliyor. Ömer’den de yoksun çıkacağız. İstanbul’dan gelecek güzel haberi bekliyoruz. Ama ne olursa olsun mevcut şuan ki kadroyla Giresunspor hafta sonu oynayacağı Boluspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyor. Ama ne olursa olsun Pazar günü sahaya çıkacak 11 tane oyuncu buluruz.”

‘DEPLASMAN PUANI GETİRMEK İSTİYORUZ’

Kadronun kısıtlı olduğunu söyleyen Kaya, Bolıuspor maçına transfer tahtasının açılmaması halinde 11’de oynayacak oyuncuyu bulabileceklerini ifade etti.

Kaya, şehre puanla dönmek için sahaya çıkacaklarını kaydederek,  “Bu ligde güç dengeleri her ne kadar farklı gözükse de skorları önceden belirlenemiyor. İlk yarıdaki kadromuzdan güç kaybettiğimizi söyleyebiliriz. Ömer’in de cezalı olması bizi baya bir eksikti. Güç dengeleri ne olursa olsun oynanmamış maçın skoru ve sonucu ortadadır. Bunu sahaya çıkacak Giresunspor’lu futbolcular da gösterecektir. Buraya mutlaka puanla dönecektir. İnanıyorum ki iç sahadaki Akhisar Belediyespor maçı öncesi bir deplasman puanı getirerek hem camiaya ve oyuncu grubuma yakışan bir sonuç alacaktır” diye konuştu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.