COŞKUN DEMİRBAKAN HOCA SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

04/02/2024
04
ŞUB
2024

Mustafa Çapanoğlu ile yollarını ayıran Düzcespor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Kulüp Coşkun Demirbakan ile anlaşma imzaladı.

Düzcespor’un yeni teknik adamı Coşkun Demirbakan oldu. Sosyal medyada farklı isimlerin gündeme geldiği Düzcespor’un 2023- 2024 futbol sezonundaki 3. teknik adamı Coşkun Demirbakan oldu. Tecrübeli teknik adam kırmızı lacivertlilerin Pazar günü Isparta 32spor ile oynayacağı müsabakayı tribünden izledi.

COŞKUN DEMİRBAKAN KİMDİR

1954 Eskişehir doğumlu Coşkun Demirbakan futbolcu olarak sırasıyla   Fenerbahçe alt yapısı,Sakaryaspor, Fenerbahçe,Eskişehirspor, Malatyaspor  takımlarında  forma giydi.2 Kez A milli takım forması giyen Demirbakan’a taraftarlar “İmparator” lakabını takmıştı. Coşkun Demirbakan antrenör olarak sırasıyla As Akyazıspor,Sakaryaspor,Alanyaspor, Malatyaspor,Eskişehirspor, Diyarbakırspor,Sakaryaspor, Eskişehirspor,Antalyaspor, Kahramanmaraşspor,Fethiyespor, Diyarbakırspor,Boluspor, Kocaelispor,Altay, Tavşanlı Linyitspor, İstanbul Güngörenspor,Amedspor,Elazığspor,Adanaspor, Eskişehirspor ve Adanaspor takımlarını çalıştırdı. Demirbakan son 4 sezondur herhangi bir takımda görev almadı.

2 yorum yapılmış

  • Reco 5 Şubat 2024 • 15:51

    Imparator sspor la 1970l lerde amigo manav ahmet le bizi coşturan hocam hayrli olsun yeni takımın 54 senle gurur duyar

  • Sakaryal 6 Şubat 2024 • 01:33

    Adam gibi adam,futbolcunun kralı, saygıdeğer abime saygı ve hörmetlerimle, Allahım ona sağlıklı, hayırlı, başarılı ömür versin inşallah.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.