ÇOK ŞÜKÜR BU SORUNA EL ATILACAK!

03/03/2022
03
MAR
2022

Neredeyse son iki sezondur önce Pandemi ardından gereksiz yaşananların yüzünden boş kalan Boluspor tribünleri başkan Tanju Özcan'ın da canına tak etti. Bakan Özcan yaptığı açıklamada bu soruna bizzat el atacağını belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Oxijen Tv'de yayınlanan Kulis programında Nevzat Cingirt ve Erol Tayhan'ın sorulaırnı yanıtlarken Boluspor'un son iki maçında aldığı mağlubiyetle Play-Of potasından uzaklaştığını belirtti. 

Boluspor'un taraftarı olduğunun bir kez altını çizen Özcan çocukluk dönemindeki Boluspor sevdasından ve o dönemlerden bahsetti. Başkan Özcan yönetim ile taraftar arasında sorunlar olduğunu bu konudan oldukça rahatsız olduğunu da sözlerine ekledi. Boluspor için kapı kapı gezdiğini kaynak aradığını sözlerine ekleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Taraftarımız bu sene maçlara gelmiyor bunu sorguluyorum. Sultanlar Liginde kadın voleybol takımımızın maçlarında salon hınca hınç doluyor, 2-3 bin kişiye oynuyoruz. Boluspor'un maçlarına bu sene taraftar gelmiyor. Bunun sebebi başka etkenlermi bilmiyorum ama bu sıkıntıyı çözmek istiyorum. Bunu yöneticilerle ve taraftarlarla çözeceğiz inşallah" dedi.     

Başkan Özcan'ın konuyla ilgili tüm açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz. 

Video: Düzce Oxijen TV'den alınmıştır.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.