ÇOCUKLAR KRAMPONLAR HAZIRSA; BUYRUN

29/08/2020
29
AĞU
2020

Pandemi nedeniyle bu sezon bir süre ertelenen Boluspor Yaz Futbol Okulu kapılarını açıyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz alt yapıdan yeni Emre Kılınç'lar, Cengiz umut Meraş'lar, Burak Asan'lar ve Mutlu Güler'leri kazanmak için çalışmaları başlattı.

Yeni sezonlara yepyeni umutlarla başlamak isteyen Boluspor bir çok projeyi kısa zaanda hayata geçirirken, Korona Virüs nedeniyle bir süredir askıda olan Yaz Futbol okulu çalışmalarına başladı. Son dönemlerde hem milli takıma hem de A takıma verdiği isimlerle Türk futbolunun dikkatini çeken Boluspor,  bu isimlerin sayısını arttırmak ve hem alt yapıdan A takıma oyuncu kazandırmanın yanı sıra  uzun süredir evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklarımıza spor aktivitesi yaptırmak için "Yaz Okulu" projesini gerçekleştirmeye hazır.    

Pandemiyi dikkate alarak tüm tedbirlerini alan Boluspor Gençlik Geliştirme Merkezi hazırladığı tanıtım videosu ile Bolu'da yaşayan tüm çocuklarımızı bu etkinliğe davet edildi. Açıklamada ayrıca erken rezervasyon için 0374 217 45 84 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.