Çimento A. Ş.her zaman Boluspor'un yanında

11/09/2013
11
EYL
2013

Geçtiğimiz hafta Boluspor yönetim kurulu Bolu Çimento AŞ’yi ziyaret ederek, Çimento AŞ Genel Müdürü İbrahim Keretli den destek sözü istemişti. Keretli’den destek sözü alan Başkan İnceayan, önceki gün İbrahim Keretli’yi bir kez daha ziyaret ederek yapacakları destek hakkında bilgiler aldı.

Önceki gün Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan ve Boluspor Başkan yardımcısı İsmail Semercioğlu, Çimento AŞ Genel Müdürü İbrahim Keretli’yi bir kez daha ziyaret etti. İlk ziyarette İbrahim Keretli'den destek sözünü alan Boluspor yönetim kurulu, önceki gün Bolu Çimento A.Ş.'ye kombine kartları götürdü.

Önceki gün yapılan ziyaretle ilgili Boluspor kulübü internet sitesinde yer alan haber ise şöyle “Bolu Çimento A.Ş.’ye iki hafta önce yaptığımız ziyarette kulübümüze destek istemiştik. Bolu Çimento A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Keretli ise başkanımız Mehmet İnceayan'a destek sözü vermişti. Dün akşam, Başkanımız Mehmet İnceayan ve Başkan yardımcımız İsmail Semercioğlu ile birlikte Bolu Çimento A.Ş.'ye kombine kartları götürdük. Bolu Çimento A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Keretli'yi bir kez daha ziyaret ederek yapacakları destek hakkında bilgiler aldık. Bolu Çimento A.Ş. tarafından her yıl yapılan desteği kulübümüze sağlayacaklarını belirten İbrahim Keretli, Eylül ve Ekim ayları içerisinde kulübümüze ödeme yapılacağını söyledi. Başkanımız ise kendilerine teşekkür ederek, üzerinde futbolcu ve Boluspor amblemi olan plaket verdi”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.