Cihat hocadan rakibimize önemli çelme (1-0)

18/03/2012
18
MAR
2012

Bank Asya 1.Lig'de son sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe, play-off hesapları yapan Adanaspor'u İlhan Şahin'in golüyle yenerek çıkışını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı ekip, bu sezon iç sahada İlhan'ın gol attığı hiçbir maçı kaybetmedi 1-0. 

Geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-2 yenerek nefes alan Göztepe, taraftarı önünde son haftaların çıkıştaki takımı Adanaspor'u konuk etti. İlhan Şahin'in 78. dakikada attığı golle iç saha avantajını kullanarak mücadeleden 3 puanla ayrılan İzmir ekibi, bu sezon 3. kez üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. Sarı-Kırmızılılar, takipçisi Giresunspor'un 3 puan kaybettiği haftada aldığu bu galibiyetle küme düşme potasıyla puan farkını 9'a çıkardı. 

İlhan, Sarı-Kırmızılı forma altında çıktığı üç Adanaspor maçında  4 gol atmayı başardı. Tecrübeli futbolcu, Göz Göz'de forma giydiği ilk sezon olan 2002-2003'te deplasmanda 2-1 kazanılan karşılaşmada penaltıdan iki kez ağları sarstı. İzmir temsilcisine 7 yıl aradan sonra 2009-2010'un devre arasında dönen İlhan, bu sezon ilk yarıda dış sahada 4-3 kaybedilen müsabakada da yine bir penaltı golü atmıştı. Tecrübeli futbolcu şu ana kadar rakip fileleri 9 kez havalandırdı. 

Son iki maçını kazanan Adanaspor, 3 puan için geldiği zorlu İzmir deplasmanında İlhan Şahin'in golüne engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Güney ekibi, aldığı bu mağlubiyetle play-off yolunda ağır bir yara aldı. 
 
 
Stat: Atatürk

Hakemler: Mürvet Sezer, Uygar Bebek, Serkan Çimen

Göztepe: Vedat, Abdullah, Önder, Evren, Ramazan, Şamil, Weeks (Dk. 72 Korhan), İlhan, Emre (Dk. 77 Türker), İbrahim (Dk. 54 Halil), Ali

Adanaspor: Zülküf, İzzet, Merthan, Tuna, İlkem, Barbaros (Dk. 81 Burak), Rahman, Kibong, Adnan (Dk. 56 Talha), Mbilla, Yaser (Dk. 76 Okan)

Gol: Dk. 78 İlhan (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 58 İlhan, Dk. 64 Abdullah (Göztepe), Dk. 64 Rahman (Adanaspor) 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.