CİHAT ARSLAN GÖRÜŞMELERİN DETAYINI AÇIKLADI

29/05/2014
29
MAY
2014

Boluspor yönetim kurulunun gündemine aldığı Teknik Direktör Cihat Arslan ile görüşmeler devam ediyor. Görüşmenin ayrıntılarını anlatan genç teknik adam Cihat Arslan, Boluspor'a teknik direktör olmaya hazır olduğunu ifade ederek, şartlarını başkana ilettiğini belirtti.

Köroğlu Televizyonu'nda katıldığı canlı yayında teknik direktörün %75 belli olduğunu ve birkaç gün içerisinde netleşeceğini açıklayan Başkan Savaş Abak geçtiğimiz gün Cihat Arslan ile yemekte buluştu. Abak kesin anlaşmaya varmadan Cihat Arslan ismini açıklamaktan kaçınırken, Cihat Arslan  yaptığı açıklama da Boluspor için yeşil ışık yaktı.

Başkan Savaş Abak ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarına değinen Arslan, 'Başkan ile dostane bir yemek yedik, fikir alışverişinde bulunduk' ifadesini kullandı.

Boluspor ile henüz anlaşmadıklarını söyleyen Cihat Arslan, 'Ben düşüncelerimi söyledim, Başkan'da düşüncelerini söyledi. Karşılıklı beklentilerimizi ortak bir noktada buluşturmaya çalıştık. Eğer önümüzdeki birkaç gün içerisinde aynı noktada buluşursak, Boluspor'a yeniden teknik direktör olmaktan gurur duyarım' dedi.

www.bolutakip.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.