Cihat Arslan “Boluspor Camiasından Özür Dilerim”

06/12/2011
06
ARA
2011

Boluspor teknik direktörü Cihat Arlan antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arslan “Denizlispor maçının geride kalmasını istiyoruz. Denizlispor karşılaşmasından dolayı üzgünüm. Camiadan da özür dilerim” dedi.

 

Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman sonrası teknik direktör Cihat Arslan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Genç teknik adam Cihat Arslan “Denizlispor maçının geride kalmasını istiyoruz. Denizlispor karşılaşmasından dolayı üzgünüm. Camiadan da özür dilerim. Bize yakışmayan bir mücadele ortaya koyduk. 14 haftada mücadele anlamında savaş anlamında ortada olmayan bir maç. Daha önce kötü oynasak da mücadele eden savaşı becermiştik. O yüzden Denizli maçı için üzgünüm” dedi.   

 

“Eleştirileri saygıyla karşılıyorum”

 

Denizlispor maçına galibiyeti düşünen bir kadroyla çıktıklarını ifade eden Arslan “Denizli maçı bizim o günün son maçıydı. Son maçı oynarken de galibiyeti düşünen bir kadro ile sahaya çıktık. Sahaya çıkan oyuncularımızın bu maçta çok güzel şeyler ortaya koyacağını düşündük. Onu sahada hiç bulamadık. Gelen gol oldu. İkinci golden sonrada direncimiz kayboldu. Bu maçı döndüre biliriz inancıda tamamen kayboldu. Eleştirilerin hepsine saygı ile karşılıyoruz. Boluspor’da kimin oynadığı değil, kimin savaştığı önemli. Biz savaşırsak hangi oyuncu ile değil, takım olarak o gün sahada beraberce savaşırsak başarılı olabiliriz. Yoksa biz her şeyi dört dörtlük yapan bir ekip değiliz.  İnandığımız savaştığımız taktirde başarıyoruz. Denizli maçında da o yoktu” dedi.

 

“Haklı bir mağlubiyet aldık”

 

Denizlispor karşısında haklı bir mağlubiyet aldıklarını belirten Arslan “O oynasaydı, bu oynasaydı ona katılmıyorum. Sahaya çıkan 11 kişi Boluspor’u en iyi şekilde temsil etmek için çıkıyor. O niyetle de sahadaydık. Ama o gün yeterli değildik. Bu maçta bir orta sahada daha çok pas yapan hücum yapan skoru bula bilecek bir orta saha tercih ettik. Pozisyon bula biliriz diye düşündük olmadı. Bu orta saha bize çok iş yapar bu oyun kurgusu katkı yapar diye düşündük ama olmadı. Karşımızda da iyi organize olmuş, taraftarı da ilk defa bu kadar çok destekleyen bir takımla karşılaştık. Haklıda bir mağlubiyet aldık. Onun için çok fazla üzülmüyorum. Sadece gösterdiğimiz mücadeleye üzülüyorum” dedi.  

 

“Kötü günde ayağa kalkmamız lazım”

 

Bu ligin gerçekleri mücadele ve savaşmak diyen Arslan “Bu yolda biz yürümek istiyorsak kötü günde ayağa kalkmamız lazım. Eğer bir şeyler hedefliyorsak onu da başarmamız lazım. Onu da Karşıyaka maçında başarma anlamında bizim için iyi bir fırsat. Geride kötü bir maç var. Ama hep kötü anlamında olacağız diye düşünemeyiz. Karşıyaka’yı da savaşarak yenip ayağa kalkmamız lazım. Yoksa sadece top oynayıp iyi düşünerek olmuyor. Bu ligin gerçekleri mücadele etmek savaşmak. Bunu başarırsak Karşıyaka ve Rize maçı da problem olmaz bizim için” diye konuştu.

 

"Emre’yi ateşe sürmek için oyuna almadım"

 

Bazı kesimlerin Emre’yi takım 2-0 mağlupken oyuna almasına yaptığı eleştirilere, “Maçta mücadele olmadığını ve kaybedeceğimizi anladığımda Emre’yi kazanmak istedim. Maçı kaybettik diyorum çünkü gollerden sonra mücadele gücünü ve savaşmayı kaybettik. Emre çıkıp mücadele etsin diye aldım. Ayrıca o mevkiye alabileceğim tek isim Emre’ydi. Ben Emre’yi ateşe sürmek için de oyuna almadım. Kimseye sempatik gözükeyim diye de oyuna sokmadım. Emre bizim oyuncumuzsa bu takımda oynamalı. Emre’ye çok ina

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.