CENGİZ UMUT MERAŞ DÖNÜYOR

12/04/2021
12
NİS
2021

Trabzonspor yönetimi teknik direktör Abdullah Avcı ile gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor bir yandan da gelecek sezon kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde listenin başında ise Umut Meraş bulunuyor. Abdullah Avcı'nın kadroda görmek istediği yıldız futbolcu için görüşmeler başladı. 

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Fransa Ligi takımlarından Le Havre'de forma giyen milli futbolcu Umut Meraş'ı kadrosuna katmak istiyor.

TEMAS KURULDU

Tskulis muhabirinin aldığı bilgiye göre göre; bordo-mavililer bu noktada ilk teması Türk Milli Takımı'nın başarılı sol beki, Umut Meraş ile yaptı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Trabzonspor'un listesinde yer alan Umut Meraş için, Fransız Kulübü AC Le Havre ile temasa geçen Fırtına, oyuncunun satılık olup olmadığı, satılıksa bonservisi için ne kadar para istediğini sordu. Görüşmelerin devam ettiği bildirilirken, transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

26 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST

Sarıyer altyapısında futbola başlayan Umut Meraş, ardından Yeşilköy altyapısına, daha sonra Boluspor'a buradan da Bursaspor'a 525 bin Euro'ya transfer oldu. 2019 yılı transfer sezonunda Fransız kulübü AC Le Havre'ye 1 milyon 300 bin Euro'ya transfer olan milli futbolcu, 2 ligde mücadele eden kulübünde bu sezon 26 maçta forma giydi, 1 gol 1 asiste imza attı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.