CENGİZ BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

30/03/2017
30
MAR
2017

Bolu’nun güzide okullarından Fen Lisesi ile alan İzzet Baysal Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sporda yakaladıkları başarılarla isimlerinden oldukça söz ettirdiler. İki okulun ülke çapında derece yapan sporcuları ve okul yöneticilerini Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz makamında kabul etti.

Fen lisesinde aynı zamanda milli sporcu da olan Bora Tarhan jimnastik Artistik Genç Erkekler dalında Türkiye üçüncülüğü, Görkem Sevinç Oryantring Genç Erkekler dalında Türkiye ikinciliği, Büşranur Çakıroğlu ise Atıcılık Skeet branşı Türkiye grup eleme yarışması Genç Bayanlar dalında Türkiye ikinciliği almıştı.

Öğrencilerimizden Bahadır Uçar 18-B yaş grubu Oryantring dalında Türkiye birinciliği, Edanur Sevren Kickboks dalında Türkiye ikinciliği, Senanur Kartal, Mahmure Çayır, Bilgehan Sandal, Ayşenur Arslan, Tuba Çetin’den oluşan ekibimiz ise Türkiye okul sporları Oryantring yarışmasında Türkiye ikinciliği kazanmışlardır.

Fen Lisesi müdürü Ali İhsan Duman, İzzet Baysal Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Emine Kaya, Antrenör öğretmenleri Uğur Pekcan ve Ahmet Erdoğanda ziyarette hazır bulundular.

 Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz kabulde yapılan konuşmada akademik başarının yanında spor etkinliklerinde kazanılan başarıları çok önemsediklerini belirtti. Cengiz ayrıca “Gençlerimize bu imkanı sağlayan okulumuzu, öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.