ÇAYI KOYUN! YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ GİBİ!

21/01/2023
21
OCA
2023

Spor Toto 1. lig 21. hafta maçında Boluspor ligin 7 puanlı Ankara ekibi Gençlerbirliği'ne deplasmanda 5-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte ligde sadece 2 galibiyeti bulunan ve düşme hattının en büyük adaylarından biri olan Gençlerbirliği maçında ekibimiz beklentilerin çok altında bir oyun ortaya koyarak farklı mağlubiyete engel olamadı.

Ligde topladığı 33 puanla zirve yarışı yapan kırmızı beyazlılar yüzlerce taraftarının desteğini alarak çıktığı Eryaman Stadyumunda beklemediği bir mağlubiyet aldı. İki oyuncusunun cezaı olması nedeniyle Sait hoca farklı bir kadro ile sahaya çıkarken ilk devrede kalesinde 3 gol biren gördü. Önceki maçlardan çok uzak bir görüntü çizen Boluspor, transfer tahtasını açarak yeni transferleri ile bu karşılamaya farklı bakan ev sahibi ekip yeni kadrosu ile galibiyete oldukça rahat uzandı. 

KAYAMBA, GÖKHAN ALSAN VE DİNO

Çağlar, Eray, Safa, Bregu, Naby, Hakan, Balde, Zahit, Bülent, Melih, Posmac onbiri ile maça başlayan Boluspor'un kulübesinde Bartu, Muhammet, Kayamba, Gökhan, Arda, Alex, Batuhan, Erdem, Ercan, Dino yer aldı. Tecrübel teknik adam Sait Karafırtınalar Gökhan Alsan, Kayamba ve Dino gibi isimleri beklentileirn aksine yedek başlattı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Ev sahibi ekibin golleri, 31, 34 ve 42. dakikada gelirken, ekibimiz soyunma odasına 3-0 geride gitti. İkinci yarıda istediği tempoyu yakalayamayan Boluspor 72. dakkada kalesinde bir gol daha gördü. Ekibimiz tek sayısını 87. dakikada Safa ile bulurken, Gençlerbirliği 88'de 5. golünü kaydetti ve hayati önem taşıyan maçı 5-1 gibi farklı bir skorla elde etti. 

17 HAFTA SONRA YİNE BOLUSPOR GALİBİYETİ

Bu sonuçla Boluspor 33 puanda kalırken, ligde sadece Boluspor'dan aldığı iki galibiyetle puanını 10'a çıkartan Gençlerbirliği 17 hafta sonra ikinci galibiyetini aldı.      

Stat: Eryaman

Hakemler: İlker Yasin Avcı, Kemal Elmas, Samet Özkul

Gençlerbirliği: Nurullah Aslan, Rharsalla, Alperen Babacan, Uğur Akdemir, Fontaine, Erkan Eyibil (Dk. 69 Özgür Çek), Tiago Rodrigues (Dk. 80 Özkan Yiğiter), Mete Kaan Demir, Enes Keskin (D. 85 Hayrullah Erkip), Torje (Dk. 69 Sami Gökhan Altıparmak), Ayovi (Dk. 69 Barış Alıcı)

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Mehmet Zahit Çınar (Dk. 46 Ngandu), Oulare, Posmac, Bülent Cevahir, Eray Ataseven, Hakan Bilgiç, Bregu (Dk. 71 Alex Souza), Safa Kınalı, Melih Okutan (Dk. 46 Gökhan Alsan), Ibrahima Balde (Dk. 46 Ndlovu)

Goller: Dk. 32 Uğur Akdemir, Dk. 35 Torje, Dk. 43 Mete Kaan Demir, Dk. 73 Sami Gökhan Altıparmak, Dk. 88 Barış Alıcı (Gençlerbirliği), Dk. 87 Safa Kınalı (Dyorex Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 52 Posmac, Dk. 90+5 Oulare (Dyorex Boluspor), Dk. 86 Barış Alıcı, Dk. 90+5 Sami Gökhan Altıparmak (Gençlerbirliği)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.