Çarıkcı'dan Vali Özçimen ve başkan Yılmaz'a teşekkür

14/12/2011
14
ARA
2011

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı yaptığı açıklamada Vali İbrahim Özçimen'e övgü dolu sözler sarfederken, "Boluspor'u bu keder seven, bu kadar takip eden başka bir Vali'ye rastlamadım" dedi. Çarıkcı böyle bir Vali'nin Bolu ve Boluspor için şans olduğunu sözlerine ekledi.
 

Başkan Çarıkçı Denizli maçında bile takımın yanında bulunan Vali İbrahim Özçimen'in kendisine ve Boluspor'a büyük moral verdiğini böyle ince davranışlarla büyük destek gördüklerini belirtti. Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı "Vali bey bir gün telefonla beni arıyor , Onur Bektaş'ın sakatlığı ne durumda? diye soruyor. Başka bir gün arıyor, takımla ilgili bilgi alıyor, olmadı deplasmandaki maçlarımıza dahi gelerek, hem bize süpriz yapıyor hemde  takımın ve bizlerin yanında olduğunu hissettiriyor. İnanın bunlar bize güç veriyor" dedi. 

 

"Başkan Yılmaz'ı söylemeye bile gerek yok"


Çarıkcı Bolu belediye Başkanı Aladdin Yılmaz'a da ayrıca teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Aladdin bey, zaten bizim hep yanımızda. Onun bir özelliği o kötü günümüzde daha çok yanımızda. Zaten beni ararsanız, kötü günlerinizde arayın davet edin der. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.    

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.