ÇARIKCI VE EKİBİ TAM YETKİ İLE KOLLARI SIVADI

29/09/2016
29
EYL
2016

Boluspor'da sil baştan yapılanma devam ediyor. Başkan Necip Çarıkcı ekibinde yer alan isimleri tam yetki ile görevlendirirken, yönetimin görev dağılımı da yerine oturmaya başladı. 

 Alt yapı da başarılı işadamı ve başarılı yönetici Metin Kumaş tecrübesi ile tam yetki ile kolları sıvarken futbolcu ileme komitesinin başına eski kurt Osman Gürsoy tam yetki ile görevlendirildi. Boluspor transfer komitesinde de yer alan Gürsoy sezon boyunca tüm ligleri takip edecek ve yurt içi yurt dışında yüzlerce maçı ve futbolcuyu yerinde izleyecek.   Boluspor'a yeni yıldızlar kazandırmak için Gürsoy'u bu göreve atayan kırmızı beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde tüm birimlerde tam yetkili görevlendirmeler yapılacağı, birimlerin koordineli çalışarak geleceğin Boluspor'u için  kolların sıvandığı belirtildi.

Osman Gürsoy'un görevlendirilmesi ile ilgili resmi siteden şu açıklama yapıldı; 

 

 

Boluspor Kulübü Başkan Yardımcımız Sayın Osman Fevzi Gürsoy, Kulübümüzde yeni kurulan yurtiçi ve yurtdışı oyuncu izleme Boluspor Scouting Departmanında, tek sorumlu ve tam yetkili olarak göreve getirilmiştir.

Başkan Yardımcımız Sayın Osman Fevzi Gürsoy'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.