Çarıkçı sonunda açıkladı!..

26/12/2011
26
ARA
2011

Devre Arası Kampı öncesi teknik direktör bulmak için gece gündüz harıl harıl çalışan kırmızı-beyazlı yönetim “Boluspor’u Şampiyon yapabilecek bilgi birikimi olan, tecrübeli bir ismi takımın başına getirmeyi” hedefliyor.

 

 

Cihat Arslan'ın görevine son verdikten sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Boluspor, hareketli günler yaşıyor. İlk olarak Yücel İldiz’in kapısını çalan ve tecrübeli hocaya teklifini sunan Kırmızı-beyazlılar, İldiz'den henüz yanıt alamadı. Kulislerde konuşulan iddia, deneyimli çalıştırıcının Süper Lig ekipleriyle temasta olduğu yönünde.

 

 

Diyadin’le Bir Araya Gelindi

 

 

Bunun üzerine kırmızı-beyazlı yönetim zaman kaybetmeden alternatiflere yöneldi. Son olarak Orduspor’u çalıştıran ve geçtiğimiz sezon Mor-Beyazlılar’ı Play-Off’tan Süper Lig’e çıkartan Metin Diyadin’le temas halinde. Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin büyük bölümünün Diyadin’de hem fikir olduğu belirtilirken, devre arası kampı öncesi teknik direktör bulmak için yoğun mesai harcayan yönetim Metin Diyadin’le dün Ankara’da bir araya geldi.

 

 

Çarıkçı  Boluspor’u şampiyon yapabilecek............."

 

 

TRT Gerçek Futbol’a açıklamada bulunan Başka Necip Çarıkçı “Boluspor’u şampiyon yapabilecek, bilgi birikimi olan, tecrübeli bir ismi takımın başına getireceğiz. Takımımıza yakışır bir hoca için arayışımız sürüyor. Görüşmelerimiz sürüyor, acele etmiyoruz. Yücel İldiz ve Metin Diyadin’in adaylar arasında olduğu doğrudur. Başka isimler de gündemimizde” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.