ÇARIKCI ÖZGÜR ÖZKAYA HAKKINDA MERKEZ TV'YE KONUŞTU

30/12/2016
30
ARA
2016

TFF 1.Ligin ilk yarısını 26 puanla 5.sırada tamamlayan Boluspor’da son yapılan açıklama ile taraftar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Tam 8 futbolcu ile yolların ayrılması kararının ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altyapıdan yetişen Ozan ve Emrullah’ın kiralık olarak gönderileceğini belirterek gidecek oyuncu sayısının 6 olduğunu belirten Necip Çarıkçı Bolu'ya uyum sağlayamayan oyuncularla yolların ayrıldığını söyledi.  

Sezona çok iyi başlayan ve oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Özgür Özkaya ile yolların ayrılması taraftarda büyük şaşkınlık yaratırken, Başkan Çarıkçı konu ile ilgili olarak Özgür’ün sezon sonu sözleşmesinin bitmesi, Umut Meraş’ın genç olması ve Hakan Arslan’ın 2 yıllık mukavelesinin bulunmasından dolayı Özgür Özkaya ile yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi.  

Giden oyunculardan sonra devre arası yapılacak transfer sayısında da bir değişme olacağını ve yaklaşık 5 ya da 6 transfer yapacaklarını belirten Çarıkçı yedek kadro sayısını daha kaliteli hale getirmek için daha üst düzey, Boluspor’u hedefe götürecek futbolcu transferi yapmak istediklerini söyledi.

Kaynak: Merkeztv.com.tr

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.