ÇARIKCI GAZA BASTI. ŞİMDİ SIRADA SANTRAFOR VAR

23/08/2016
23
AĞU
2016

Boluspor'un Sivasspor galibiyeti ile şehir daha ilk maçtan havaya girerken başkan Necip Çarıkcı'da gaza bastı. Taraftarın isteğini gören Çarıkcı transfer komitesine bugün imzalayacak olan Renato Arapi'den sonra iki önemli ismin daha kazandırılması için talimatını verdi.

Önceki yıllara oranla bu sezon ekonomik sorunlarla daha çok boğuşan Boluspor'da yapılan transferlerin iyi çıkması ilk maçtan belli olurken, farklı Sivasspor galibiyeti herkesi havaya soktu. Ortaya konulan mücadele ve oyuncu kalitesi ile Necip başkanında keyfi yerine gelirken ilk iş olarak stoper Renato'ya bugün imza attırmayı hedefliyor. Bir orta saha ve bir forvet için transfer komitesine "Bitirin" talimatı veren Necip Başkanın taraftarın memnuniyetinden mutlu olduğu öğrenildi. Camia şimdi o iki mevki için iki önemli ismi merak ederken kombineye de ilginin arttığı öğrenildi. 

RENATO İLE BİRLİKTE MURAT YILDIRIM

Teknik direktör Fuat Çapa'nın onay verdiği ikinci isim Murat Yıldırım oldu. Daha önce Samsunspor, Bursaspor, Kayseri Erciyespor ve Gaziantep BBSK formaları giyen Yıldırım, geçtiğimiz sezonu Gaziantep BBSK’da tamamladı ve Gaziantep BBSK formasıyla 28 maça çıktı. Sabah saatlerinde sağlık kontrolüne giren Murat Yıldırım ile sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.