Çarıkcı "Bu ligde her şey olabilir"

20/02/2012
20
ŞUB
2012

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, Bank Asya 1. Lig'de ilk 6'nın belirlenmesinin son maça kadar süreceğini söyledi.

Çarıkçı, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynanacak Göztepespor karşılaşmasından taraftar desteği ile 3 puan almanın hesaplarını yaptıklarını ifade ederek, ''Bank Asya 1. Lig'de ilk 6'nın  belirlenmesi son maça kadar sürecek. Durum onu gösteriyor. Bu ligde her şey olabilir. Sabır, moral, istek gerekiyor'' dedi. 


Hafta sonu deplasmanda oynanan ve 0-0 berabere biten Adanaspor karşılaşmasını da değerlendiren Çarıkçı, ''Maçın ilk yarısında takımımızın 4 tane net gol pozisyonu var, rakibin hiç pozisyonu yok. Maçta verilmeyen bir de penaltı var. Maçın ilk yarısında Boluspor oyuna hakimdi. İkinci devrede takımımızda bir duraklama oldu. İkinci devrede oyun üstünlüğünü Adanaspor'a kaptırdık. Adanaspor'un da ikinci yarıda 5 tane gol pozisyonu oldu. Sonuçta maçın hakkın beraberlikti ve maç 0-0 berabere bitti. Deplasmanda alınan bir puana kötü diyemeyiz'' diye konuştu. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.