CANINIZ SAĞOLSUN SULTANLAR...

09/01/2022
09
OCA
2022

Misli.com Sultanlar Liginde ikinci yarının ilk maçında deplasmanda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Bolunun Sultanları mücadeleden puan çıkartamadı.

İstanbul Burhan Felek Vestel Spor Salonunda 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonasında 3'üncü olarak ülkemize kupayı getiren Fenerbahçe Opet ile karşılaşan ekibimiz istediği oyunu sahaya yansıtamayınca karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

Aneta, İdil Naz, Çağla, Calderon, Özlem ve Olena ile karşılaşmaya başlayan temsilcimiz güçlü rakibine karşı setleri, 25/12, 25/19, 25/16 kaybetti.  Misli.com Sultanlar liginde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Opet mücadeleyi 3 puanla kapatmasını bildi. 

Fenerbahçe Opet: 3 -Bolu Belediyespor: 0


Salon: TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu
Hakemler: Ramazan Çevik, Onur Coşkun/Gözlemci: Gökhan Dağ
Setler: 25-12, 25-19, 25-16
Süreler: 22′, 25′, 22′

Fenerbahçe Opet: Meliha İsmailoğlu, Eda Erdem Dündar, Buse Ünal, Fedorovtseva Arina, Popvic Mina, De Souza Ana Cristina, (Gizem Örge (L), Cansu Çetin, İparOzar Kurt,

Bolu Belediyespor: İdil Naz Kambur, Ceren Baysal, Havlickova Aneta, Calderon Diaz Rasir, Kharechenko Olena, Çağla Salih,( Dilara Bağcı (L), Özlem Güven (L), Dilara Yergün,  Elif Uzun, Burcu Şentürk, Ece Kozdere,

KRİTİK MAÇ BU HAFTA

Ligde ilk sezonunda kalıcı olmak isteyen ve tüm plan ve programını buna göre yapan Bolunun Sultanları başarılı bir ilk yarının ardından ikinci devrede en kritik maçını bu hafta oynayacak. Karayolları ile aradaki farkı açmak isteyen ekibimiz Ankara ekibini 16 Ocak pazar günü saat 16.00'da Bolu'da konuk edecek.  

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.