Çanakkale geçilmez, defansımız ASLA!...

25/03/2012
25
MAR
2012

Boluspor’un, TKİ Tavşanlı Linyitspor’u kendi evinde 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Boluspor savunması adeta Çanakkale geçilmezi oynarken, kalesinde neredeyse 0 pozisyonla karşılaşmayı bitirdi.

 

Boluspor, Bank Asya 1. Lig’in 27. Haftasında kendi sahasında konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor’u Aydın’ın attığı golle1-0 mağlup ederken, kırmızı beyazlı ekibin defans hattı bu karşılaşmada tam not aldı.
 
Orhan, yarıda bıraktı
 
Kırmızı beyazlılarda karşılaşmaya ilk on birde başlayan tecrübeli savunma oyuncusu Orhan Ak, ilk yarıda rakibin hücum hatlarına Veli ile birlikte geçit vermezken, ilk yarı sonunda riske edilmemek için teknik direktör Bahri Kaya tarafından oyundan alındı. İkinci yarıda Orhan’ın yerine oyuna dahil olan Sercan defansın sağında görev alırken, bir maç aradan sonra formasına kavuştu.
 
Hakan bir ileride, bir geride
 
Kupa maçında Beşiktaş’ın önemli gol silahlarından Simao’ya adım attrımayan Hakan Arslan, TKİ Tavşanlı Linyitspor’un siyahi oyuncusu Kingsley’e de bu karşılaşmada adım attırmadı. Defansta görevini tam anlamıyla yerine getiren Hakan, zaman zaman ileriye de çıkarak kırmızı beyazlılara hücumda destek verdi.
 
Görev adamı Cemil
 
TKİ Tavşanlı Linyitsor’a karşı sağ bekte karşılaşmaya başlayan Cemil, Orhan’ın sakatlanıp oyundan çıkmasıyla beraber stopere geçerken, tecrübeli futbolcu her iki mevkide de rakibe şans tanımadı.
 
Her takıma lazım
 
3 gün ara ile iki üst düzey karşılaşmada forma giyen Veli Kızılkaya, Tavşanlı karşılaşmasında da gösterdiği performansla takım arkadaşları ile birlikte Çanakkale Geçilmez’i oynadı. Boluspor’un skoru korumak adına geri çekildiği son dakikalarda, Tavşanlı’nın gol aramak için ceza sahasına şişirdiği çoğu pozisyonda, ilk toplara çıkan tecrübeli oyuncu, yerden ve havadan rakip forvetlere şans tanımadı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.