CAMİADAN BAŞKAN'A DESTEK, FUTBOLCULARA TEPKİ

11/03/2023
11
MAR
2023

Boluspor ligde oynadığı son 5 maçında galibiyet yüzü göremezken, her geçen gün azalan umutlar Tuzla maçı ile bardağı taşırdı. Paralarını tıkır tıkır alan, yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarında olan futbolculara tepkiler ise çığ gibi büyüyor. Camia ise kulübü ayakta tutmaya çalışan başkan Savaş Abak ve yönetime ise sahip çıkıyor.

Sezon başında bu yana milyonlarca borcu ödemeye çalışan Boluspor malesef ligde istemediği sonuçları almaya devam ediyor. Hemen hemen hiç bir kesimden destek alamayan, verilen sözlerin tutulması bir kenara "bizden uzak olsunlar" bakış açısı ile sırtlarını Boluspor'a dönenler yine ortalıkta gözükmezken, ekibimizin çığ gibi büyüyen sorunların yanı sıra sahadaki başarısız sonuçları sonrası futbolcularda nasibini almaya başladı. 

DİKKAT EDİN! SIRA SİZEDE GELEBİLİR

Bolusporlu taraftarlar alınan başarısız sonuçlar sonrası başkan Savaş Abak ve ekibine tam destek verirken, ligde 5 maçtır, deplasmanda tam 10 maçtır bu yönetimine ve camisına 3 puanı hediye edemeyen futbolculara adeta ateş püskürdüler. Sosyal medyada eleştirilerin hedefinde şimdilik futbolcular olurken, yönetime destek vermeyen ve sözlerinde durmayanlar için sesler de yükselmeye başladı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.