Büyük gurur; Yeşer Eskicioğlu Milli Takım menajeri oldu!

10/06/2013
10
HAZ
2013

Basketbol federasyonu tarafından yapılan çağrı Bolu'muza gurur verdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Yardımcı Doçent olarak görev yapan Yeşer Eskicioğlu 30. Genç Kızlar Avrupa Şampiyonasına katılacak olan milli takıma menajer olarak davet edildi.
Şu ana kadar engelliler ve basketbol branşında bir çok etkinlikte idareci olarak görev yapan ve Bolu'ya basketbol dalında birçok gurur yaşatan Eskicioğlu, Genç Kızlar Milli Takımının başına menajer olarak geçti. 10 yıllık basketbol yaşantısının ardından 1995–2000 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda beden eğitimi öğretmenliği bölümünden mezun olan Eskicioğlu, 2001 yılında yüksek lisans öğrencisi olarak geri geldi ve 2002 yılından bu yana akademik personel olarak AİBÜ'de görevine devam etmekte.
Erkan Metin'in baş antrenörlüğünü yapacağı genç kızlar, 20 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale'de yapacakları kondisyon kampı ile hazırlıklarına başlayacak. Ve sırasıyla 6-10 Temmuz İstanbul kampı, 11-14 Temmuz Fransa hazırlık turnuvası, 23-25 Temmuz Sırbistan ikili temas, 1-4 Ağustos İspanya hazırlık turnuvası, 6-12 Ağustos İstanbul kampı ve 19 – 25 Ağustos 30. Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası Hırvatistan'a gidecekler.

Boluspor Basketbol takımı Yardımcı Antrenörü Ahmet İshak Gülen'de 2011 yılında yapılan 97-98 doğumlu Yıldız Erkekler Eleme ve 1. Ana kampında Yeşer Eskicioğlu'nun referansıyla görev yapan antrenörler arasında yer aldı.

Bolu Takip Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.