BURSASPOR'UN BOLUSPOR'A BORCU HALEN ÖDENMEDİ

24/10/2022
24
EKİ
2022

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen Bursaspor Divan Kurulu Toplantısında güncel borç açıklandı. Bursaspor başkanı olan Ömer Furkan Banaz Divan Kurulu’nda kulübün borcunun 1 milyar 58 milyon TL olduğunu açıkladı.

Yeşil beyazlı kulübün Boluspor'a Cengiz Umut Meraş'ın ikinci satışından alacağı 260 bin EURO bulunuyor. Halen Beşiktaş'ın oyuncusu olan Cengiz Umut Meraş'ın Boluspor'dan Bursaspor'a satışında dönemin yönetimi tarafından "ikinci satışından pay maddesi" devreye girse de Bursaspor bu parayı henüz ödeyemedi. Şu an 5 milyon TL'ye  (260 bin EURO) yaklaşan rakamın ne zaman ve nasıl ödeneceği henüz belli değil. Toplamda 1 Milyar TL'yi aşan borcu nedeniyle zor günler geçiren Bursaspor'a haciz üstüne haciz geliyor. 

ÇAĞLAR'A DA ÖDEMEDİLER

Boluspor'un yanı sıra kalecimiz Çağlar Şahin Akbaba'nın da eski kulübü Bursaspor'dan 1 milyon civarında alacağı bulunuyor. 

30 MİLYONDAN FAZLA PARA HARCADILAR

Göreve geldiklerinden günden bu yana eski borçlara, tesislere, yeni transferlere ve pirimlere 30 milyondan  fazla para harcayan Boluspor yönetimi ise TFF ve iddia gelirlerinden mahrum hedefe doğru gitmeye çalışıyor. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.