BURSASPOR SAMSUNSPOR'U RAHAT GEÇTİ

13/12/2020
13
ARA
2020

TFF 1. Lig’de sezona istikrarsız başlayan Bursaspor, son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle moral buldu.

Sezon başında transfer engeli nedeniyle kadrosuna takviye yapamayan, yoluna genç oyuncularıyla devam eden Bursaspor, TFF 1. Lig’de yükselişe geçti.

Ligin şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Yılport Samsunspor karşısında yakaladığı şansları değerlendiren Bursa temsilcisi, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Hafta içi ligde Royal Hastanesi Bandırmaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek çıkışının sinyallerini veren Bursaspor; Ziraat Türkiye Kupası randevusunda da 1922 Konyaspor’u 1-0 ile geçerek üst tur sevinci yaşadı. Bu sezon ilk kez üst üste üç maçını kazanan Bursaspor, ligde iddiasını sürdürdü.

Deneyimli oyuncusu Özer Hurmacı’nın kırmızı kart görmesiyle Yılport Samsunspor maçının son yarım saatini 10 kişi oynayan yeşil-beyazlılar, sezonun da en farklı galibiyetine ulaştı. Konuk ekibe ligdeki ikinci yenilgisini tattıran Bursaspor, puanını 20’ye yükseltti. Bu galibiyet ile iç sahadaki iyi performansını sürdüren Bursa ekibi, yedinci iç sahada maçında dördüncü kez sahadan kazanarak ayrıldı.

TRTSPOR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.