BURASI ÖNEMLİ "BOLUSPOR KİMSEYE BAĞIMLI KALMAYACAK"

07/06/2022
07
HAZ
2022

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak Bolu Gündem gazetesine yaptığı açıklamada Boluspor'un bundan sonra basamak basamak yükselerek, hiç bir başkana hiçbir yöneticiye bağımlı kalmayacağını belirtti. Kampanyanın önemli olduğunu belirten balkan Abak herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Boluspor’un başlattığı “Hep Destek Bir Umut Kampanyası” nasıl gidiyor? Sorusuna Başkan Abak” Kampanyamız iyi gidiyor. Etkiler çok güzel. Bizde çok açık ve şeffaf bir yönetim olduğumuz için herkes tarafından destek görüyor. Tabi desteklerin devamını bekliyoruz. Yurtdışında yaşayan Bolular var onlardan da destek bekliyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Sizde geldiniz tesisleri gördünüz. Burada doğru bir yönetim kadrosu var. Doğru bir yapılanma olacak. İnşallah Boluspor Kulübü bundan sonra basamak basamak, hiçbir başkana hiçbir yöneticiye İnşallah bağımlı kalmayacak, amacımız o. Kampanyamız önemli, herkesin desteğini bekliyorum.”

Tesislerde başlayan tadilat çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Savaş Abak “Tesislerde ufak tefek sıkıntılarımız var. Çatı eski olduğu için kiremitlerin tamamı erimiş. Kiremitlerde sıkıntı olunca bu süreçte herkesin bilgisi var. Bu sene kar yağışı fazlaydı. O yüzden kiremitlerin tamamını değiştiriyoruz. Odalarda akmalar var. Odaların içleri ve halıları değişiyor. Karşıda gördüğünüz sahada sıkıntılarımız var. Sahayı tekrardan ele aldık. Altyapı ile ilgili sıkıntılarımız var İnşallah A takım bittikten sonra altyapıya geçeceğiz. Burada bizim gelecek için kesinlikle tesisleşmeye önem vermemiz gerekiyor. Çünkü az önce basın toplantısında da söyledim. Gelirler aynı, gideler üç katı dört katı. Bizim altyapıdan 2-3 yıl sonra oyuncuyu çıkartmamız gerekiyor. Bizde onun için, ilk önce tesisleşmeye önem vermemiz gerekiyor.

Kamp çalışmaları ve Sait Hoca’nın takıma ne zaman katılacağı ile ilgili soruya; “Sait Hoca Salı günü yardımcıları ile birlikte gelecek. Eğer bir terslik olmazsa Haziran’ın 27’sinde kampa başlayacağız. Son olarak “Hep Destek Bir Umut Kampanyası” için konuşan Savaş Abak “Herkesten elinden ne geliyorsa, evet bende farkındayım ekonomik sıkıntı var. Ekonomik dar boğaz var ama herkesin elinden ne geliyorsa Boluspor için destek vermesini istiyorum" diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.